Колеги дайте акъл. От вчера забелязах странен звук. При подаване на газ се чува едно хжъммм като Мерцедес 190 на 2 милиона километра. Днес забелязах, че при въртене на волана одмах се явява едно голямо жужене и хъмкане също, а май и леко втвърдяване се усеща. Не можах да си развия капачката на сервото да видя каква е хавата, че нещо явно е натегната много, а цял ден ще се занимавам с малкия тука и няма да мога да видя, дали може да е от загуба на хидравлична течност или е някакъв по-съществен яд? И извинявайте за тъпия въпрос, ама по бензиностанциите такива течности продават ли се и каква да взема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен звук
Collapse
X
-
Колеги, дайте акъл. Оказа се, че не е инцидентно това, а колата губи хидравлична течност постоянно и като че ли с все по-голяма скорост. Последния път долях преди 5 дни, снощи пак взе да вие. Какво може да е?
Offtopic въпрос: нормално ли е да нямам бутон за изключване на пасажерския еърбег и при контакт лампата за него изобщо да не присветва? Значи ли това, че имам само един?Събирам помощи за 911 GT2
Comment
-
Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщениеКолеги, дайте акъл. Оказа се, че не е инцидентно това, а колата губи хидравлична течност постоянно и като че ли с все по-голяма скорост. Последния път долях преди 5 дни, снощи пак взе да вие. Какво може да е?
Offtopic въпрос: нормално ли е да нямам бутон за изключване на пасажерския еърбег и при контакт лампата за него изобщо да не присветва? Значи ли това, че имам само един?Хидравлична течност ако губиш, виж къде тече или провери маншоните на рейката да не са пълни
Comment
-
Пасажерския еърбег се изключва с ключа,като отвориш дясната врата и ключалката се вижда отстрани на таблото!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщениеПасажерския еърбег се изключва с ключа,като отвориш дясната врата и ключалката се вижда отстрани на таблото!
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение...Но Фаза 1 нямат такъв!
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеМоята има втори еърбег...ама няма офф и он ключалка
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение...Но Фаза 1 нямат такъв!Събирам помощи за 911 GT2
Comment
-
Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщениеАма аз съм фаза 2. И баш съм с кожен капак над жабката. Странно ми се струва да е само с 1 еърбег.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщениеТака де, теча е от маркуча за високото налягане. Ще се рециклира тия дни, дотогава ще доливам...
Страничен въпрос: ксенона дава ли драстична разлика, че тия дефолтни къси просто са безобразие.
Comment
Comment